Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З початку року в Херсонській області зареєструвались 436 нових підприємців та 28 юридичних осіб

У січні-лютому 2024 року в Херсонській області зареєстровано 464 нових суб’єкти господарювання. Зокрема розпочали підприємницьку діяльність 436 фізичних осіб-підприємців та 28 юридичних осіб. Державна податкова служба України створила максимально зручні умови для платників податків, – повідомляє пресслужба установи.

Зараз оформити власну справу можливо за лічені хвилини. Зареєструвати ФОП, а також обрати загальну чи спрощену систему оподаткування можна онлайн на порталі «Дія» за посиланням: https://diia.gov.ua/services/reyestraciya-fop.

Перелік адміністративних послуг для представників бізнесу та громадян, які надаються у ЦОП Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, розміщений на субсайті відомства в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У деокупованих населених пунктах Бериславського району на Херсонщині медичну допомогу надавали лікарі зі Львова та Одеси

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Украхїнський південь”, як жителям Херосна доставляють гуманітарну допомогу:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН