Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники податків Херсонщини перерахували майже 733 мільйони гривень ЄСВ 

У січні – лютому цього року страхувальники Херсонщини перерахували до фондів соціального страхування 732,7 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що коштом цього внеску фінансуються державні соціальні програми, пенсійні виплати, допомога у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності або безробіттям тощо, – пресслужба ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Варто також знати, що період роботи зараховується до страхового стажу лише за умови сплати страхових внесків у сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок. Тож для призначення найманим працівникам пенсійних виплат у майбутньому, роботодавцям вже сьогодні потрібно дбати про накопичення страхового стажу таких працівників шляхом вчасної сплати єдиного внеску.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

З початку року 390 заяв подали херсонці на отримання компенсації у межах урядової програми “єВідновлення”

Дивіться на сайті інформаційного видання “Український південь”, як херсонки займаються благоустроєм в прифронтовому  місті.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН