Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Дар’ївській громаді до виконання суспільно корисних робіт залучили 30 жителів

У лютому кількість працівників, що залучені до суспільно корисних робіт на території Дар’ївської громади, збільшилася до 30 осіб, – повідомляє Дар’ївська сільська громада.
“Працівники щодня виконують роботи з благоустрою громади: приведено до ладу прилеглу до установ територію, дитячі та спортивні майданчики, активно здійснювалося прибирання вулиць, ліквідація стихійних звалищ. Проведено обрізку дерев та кущів, вивіз сміття, гілля та опалого листя. В деяких селах нашої громади підсобні робітники здійснювали ліквідацію наслідків обстрілів, розвантажували будівельні матеріали, дрова. Завдяки Армії відновлення ліквідовано пориви водопровідної мережі”, – зазначено в плвідомленні.
Працівники змайстрували та встановили двері для вуличного туалету, полагоджено дах будівлі, паркан, ворота, цегляний сміттєвий контейнер, впорядковано територію кладовища. У селі Понятівка надається допомога, насамперед особам з інвалідністю, громадянам похилого віку. У всіх старостатах завдяки суспільно корисним роботам налагоджено розвантаження, облік та видачу гуманітарної допомоги.
“Суспільно корисні роботи проводяться у співпраці з Херсонський обласний центр зайнятості . Фінансування робіт проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового держаного соціального страхування. Дякуємо керівництву та колективу Херсонського обласного центру зайнятості за можливість реалізації програми на території нашої громади. Нехай наша єдність та взаємопідтримка завжди будуть нашими сильними сторонами”, – додали в дописі.
 Читайте  авторський матеріал про ринок праці на Херсонщині на  сайті інформаційного видання “Український південь”: Армія відновлення та ваучер на навчання: як відновлюється ринок праці в прифронтовій Херсонщині
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН