Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській громаді звільнилася староста Комишан Катерина Рогова: вона написала звернення до односельців

Фото з соцмереж.
Про складення повноважень старости Комишанського округу Херсонської громади повідомила Катерина  Рогова, яка виконула обов’язки старости з 2020 року.
 Далі публікуємо текст звернення  її до земляків:
Мною було прийнято рішення, ще у грудні, звільнитись з посади старости . Це рішення не одного дня, воно не просте, дуже зважене.
Це рішення обумовлено сімейними обставинами і перш за все, бути поруч з дітьми .
Я, як мама , не розумію, як можна тримати своїх дітей під обстрілами. Ми вже більше півтора роки, як вивезли дітей з під обстрілів, але малий досі дуже гостро реагує на сирену, на вибухи та гучні звуки. Ми вже більше року працюємо з психологом, але сон все одно неспокійний.
У дітей , попри все!!!!! повинно бути щасливе дитинство, вони повинні спілкуватись з однолітками, ходити у школу, займатись спортом, розвиватись! І ми як батьки, маємо «землю гризти» аби це їм дати.
Я була з вами у найскладніших часи: пройшла окупацію, перші обстріли, страх «що робити і куди бігти», затоплення після Каховськоі ГЕС… я не покидаю вас, я буду поруч, але в іншому сенсі.
Я не мала права мати вихідні і час для родини, про відпустки взагалі промовчу …
Чесно, деякі вже просто знахабніли , і дозволяли дзвонити ввечері о 20-21:00, у вихідні і навіть 31 грудня, з питанням : де мої брикети?
Дякую всім, хто був поряд, хто підтримував.
Інколи потрібно зупинись, для того, щоб зробити крок далі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН