Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХНТУ відбулося засідання вченої ради: ступінь доктора філософії отримав Олександр Артем’єв

У Херсонському національному технічному університеті відбулося засідання разової спеціалізованої вченої ради. На порядку денному – захист дисертації Артем’єва Олександра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
Тема дисертаційного дослідження: «Трансформація державного управління розвитком морегосподарського комплексу України», – повідомляє пресслужба ХНТУ.
Науковий керівник –  Іван Лопушинський, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
На підставі результатів відкритого голосування та ухваленого рішення спеціалізована вчена рада Херсонського національного технічного університету присуджує Артем’єву Олександру Сергійовичу ступінь доктора філософії з галузі знань 28 Публічне управління та адміністрування за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН