Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині вилучили заборонені знаряддя лову риби в Нацпарку “Нижньодніпровський”

Про це повідомили пресслужба Херсонськго рибоохоронного патруля.
Перебуваючи під обстрілами військ країни агресора, інспекторським складом Херсонського рибоохоронного патруля під час відпрацювання акваторії оз. Погоріле Перше, в районі човнового причалу № 9 Корабельного району м. Херсон та оз. Біле, біля смт Білозерка Херсонського району у межах Національного природного парку «Нижньодніпровський» було виявлено та вилучено заборонені знаряддя лову з водними біоресурсами.
“Вилучено- 15 од. ятерів бичкових та 14 од. мисинових сіток, загальною довжиною майже 520 метрів. Відповідно до вимог законодавства всі водні біоресурси (карась сріблястий 85 екз., тарань – 63 екз., окунь та раки по 58 екз., щука – 4 екз., краснопірка та молодь ляща), які знаходились у заборонених знаряддях лову, в живому та неушкодженому стані повернуто у середовище існування, чим попереджено нанесення збитків рибному господарству України на загальну суму 903 631грн”, – зазначено в повідомленні в пресслужби.
Прийнятими заходами власника даного майна встановити не вдалося. За результатами роботи рибпатрульними складено акти виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН