Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Родини ВПО військовослужбовців отримали ключі від нових осель в селі Тарасівка Боярської громади на Київщині

Про це повідомило керівництво “Містечко Хансена – Hansen Village“, яке знаходиться  у селі Тарасівка Боярської міської громади Фастівського району на Київщині.
Привітала нових жителів – директорка  містечка Ірина Дробиш.
“І знову вітаємо нових сусідів. До цих емоцій неможливо звикнути. Кожна родина, яка отримує ключі – це неймовірний водоспад тепла, добра, любові, вдячності! До нашої спільноти “Містечка Хансена” доєдналися найсміливіші й найгарніші – наші незламні, непереможні військов. Як приємно вітати вас, наші хоробрі воїни, в нашому містечку!
Вітаємо з заселенням!!!”, – зазначено в повідомленні.
Нова жителька містечка, художниця, місткиня,  на знак вдячності на цей захід  приготувала подарунок – портрети пана Делл Лоя Хансена: за кошти його Благодійного фонду “Місія Хансена в Україні” йде забудова  цього містечка.
 Ключі від новин осель отримали родини військовослужбоців,  чиї оселі знаходяться в зоні бойових дій або зруйновані/пошкоджені.
 Як повідомили в адміністрації, на сьогодні в “Містечку Хансена” проживає 700 чоловік, більше 200 дітей.   Цей населений пункт  почали  будувати ” з нуля” восени минулого року.
 Більше дивіться у відео. Автор – Яна Матвієнко.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”: Родини поліцейських отримали ключі від нових осель на Київщині (відео)

У Київській області родини ВПО отримали ключі від сучасних будинків (відео)

Ключі від новин осель отримали родини ВПО у житловому комплексі в Софіївській Борщагівці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН