Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Родини поліцейських отримали ключі від нових осель на Київщині (відео)

До спільноти “Містечка Хансена” доєднались 5 родин поліціянтів. Ці мужні чоловіки та жінки несли свою службу в Донецькій, Херсонській, Запорізькій та Луганській областях. Але війна змусила їх, разом з родинами, виїхати зі своїх домівок, які залишилися в зоні бойових дій. Разом з дітками та батьками ці родини ВПО зазнали чимало поневірянь. Але сьогодні вони вдома. Підтримав ці родини Благодійний фонд “Місія Хансена в Україні”, – повідомляється в групі “Містечко Хансена”.

Ключі від нових осель поліціянтам вручив особисто заступник голови Національної поліції України Геннадій Федорюк, та передав величезне дякую пану Делл Лою Хансену від усієї поліції за таку турботу!

“Служу народові України!” – казали хлопці та дівчата, отримуючи ключі.  

Привітали нових жителів  Ірина Дробиш, директорка “Містечка Хансена”  та Наталя Зубченко,  директорка  Благодійного фонду “Місія Хансена в Україні”, подякуваши  за патріотизм, відданість українському народові та віру в перемогу.  У  цьому населеному пункті в нових оселях  родини поліцейських відчують  впевненість  і комфорт, адже всі будинки побудовані в сучасному стилі, облаштовані всім необхідним для кожної родини – меблями, сучасною технікою.

Детальніше дивіться у відео:

Автор відео- Яна Матвієнко.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Ключі від новин осель отримали родини ВПО у житловому комплексі в Софіївській Борщагівці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН