Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові атакували Херсонщину: є постраждалі, руйнування інфраструктури

У Херсоні наслідок нічних ворожих атак було пошкоджено світлофорний об’єкт Миколаївське шосе/провулок Козацький, – повідомляє Херсонська імська рада.

Зокрема, було пошкоджено світлофорні секції та кабелі живлення, а також контрольні кабелі. Наразі світлофор не працює.

Влада просить  водіїв та пішоходів врахувати це та бути уважними, стежити за обстановкою на дорозі, а також дотримуватись загальних правил дорожнього руху.  Також міська влада повідомила про відновлення тролейбусного руху в Херсоні зранку після пошкоджень електроліній.

“Працівники КП “Херсонелектротранс” полагодили всю пошкоджену контактну мережу. На маршрутах міста курсує 21 тролейбус”, – повідомив Роман Мрочко.

Зранку війська рф атакували село Ромашкове Білозерської громади на Херсонщині. Снаряд влучив у будинок, поранений місцевий житель, повідомила Херсонська ОВА.

“За минулу добу противник здійснив 14 обстрілів, випустивши 50 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, БпЛА. російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Через російську агресію 1 людина загинула”, – зазначено в дописі Хероснької ОВА.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Борозенська громада на Херсонщині отримала спеціальне обладнання для забезпечення мешканців водою

У Київській області родини ВПО отримали ключі від сучасних будинків (відео)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН