Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Дніпрі запускають безоплатні курси з італійської мови

У Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запустили новий набір на безкоштовні курси італійської мови для дорослих. Навчатиме дніпрян переселенка з Харкова Ірина Погребняк, яка переїхала з початком повномасштабного вторгнення.

За словами директорки освітнього простору Вікторії Паніної, курси італійської мови відкрили у відповідь на запит відвідувачів центру.

«Наразі ми безкоштовно викладаємо українську, англійську, японську, польську та італійську мови. Запит на останню — шалений, тож вирішили відкрити новий набір для дорослих. Разом із досвідченою викладачкою Іриною студенти курсу вивчатимуть мову «з нуля» через інтерактивні заняття та вправи та зможуть ближче познайомитися з італійською культурою та традиціями», — ділиться директорка.

Навчатиме дніпрян італійської Ірина Погребняк — переселенка з Харкова. У рідному місті освітянка мала власну школу іноземних мов, а 2007 року отримала звання «Харків’янка року в галузі мистецтва та культури». Ірина має значний досвід викладання італійської, а також проводить безкоштовні заняття польської мови у Гончаренко центрі.

Курс польської мови для дорослих у Гончаренко центрі розрахований на чотири місяці. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Заняття проходитимуть щовівторка та щоп’ятниці о 15:00 за адресою вул. Старокозацька, 40б. Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Забутий Палац цукрових магнатів на Вінниччині: ініціатива “Спадщина.ua” розширює географію

У Великолепетиській громаді на Херсонщині військовослужбовці можуть отримати одноразові виплати до 30 000 гривень

Також читайте новини з  окупованого лівобережжя Херсонщини:

В окупованому Генічеську з’явилися проукраїнські стрічки та графіті із закликом ігнорувати псевдовибори

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН