Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після поранень помер захисник із Милівської громади на Херсонщині: пішов добровольцем на фронт

Це стало відомо із соціальної  групи, де Юрій Бутівчак помістив розповідь про односельця з фото:
– На 54 році раптово та неочікувано пішов з життя наш односельчанин, однокласник, друг, людина з неймовірним почуттям справедливості, наш Захисник – Коломоєць Віталій .
Народився і виріс в Качкарівці. Тут закінчив нашу школу, зростав, мужнів. Займався гирьовим спортом. Вражав усіх своєю неймовірною витримкою та силою. А ще усі пам’ятають його захоплення грою на гітарі. Молодь не одного нашого села відпочивала того часу під гру вокального-інструментального ансамблю, активним учасником якого він був. Його соло на бас-гітарі було неперевершеним.
Після школи Віктор закінчив водійські курси й був призваний на строкову військову службу. Опісля повернувся додому і все своє життя присвятив рідному селу. Працював водієм в радгоспі «Дружба», потім – в агрофірмі «Злато Таврії».
Завжди був справжнім патріотом України – держави, яку бачив нескореною та вільною. Тому вважав своїм обов’язком і честю стати на її захист. У 2014-2015 роках брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України та отримав статус учасника бойових дій.
А вже з перших днів повномасштабної війни, не чекаючи повістки, Віктор добровольцем рушив на фронт. З того часу майже два роки проходив військову службу, захищаючи рідну землю в різних куточках нашої держави.
9 лютого життя Віктора раптово обірвалося.
Серце нашого Захисника не витримало навантажень. Висловлюємо щирі співчуття дружині Валентині та сину Артему. Чи встиг зіграти Віктор своє останнє соло побратимам, ми не знаємо. Та світлий і добрий спомин про нього назавжди залишиться теплою мелодією в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав. Герої не вмирають! Вони живуть допоки ми їх пам’ятаємо! Вічна пам’ять та вічна слава тобі, наш Герою! Честь!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН