Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Високопільській громаді відкрили багатофункціональний кабінет для надання соціальних послуг

 У звільненому Високопіллі тривають процеси відновлення різних адміністративних установ, адже у населені пункти вже повернося більше 50% населення.
“Сьогодні працюємо у Високопіллі. Побував на багатофункціонального кабінету. На відкритті були присутні Стародумов Костянтин, начальник Високопільської селищної військової адміністрації, та пані Ганна Шостак-Кучмяк, перша заступниця селищного голови.
 Кабінет створено з метою комфортного обслуговування мешканців громади, в першу чергу – людей з інвалідністю. У сьогоднішніх реаліях, ми маємо враховувати потреби таких громадян. Тому дуже важливо створювати максимально комфортні умови”, –  прокоментував Нісар Ахмад, голова голова Благодійного Фонду “Support Kherson”.
У приміщенні буде надаватися різноманітна допомога від громадських організацій, дитячі майстер-класи та інше.
“Радий бути причетним до допомоги з обладнання кабінету. Від Благодійний фонд «Support Kherson» було передано меблі, техніку та канцелярію, за що дякую партнерам. Особисто вручив символічний синьо-жовтий прапор із зображенням стели громади.Вже сьогодні розпочався процес прийому громадян. Люди отримали психологічну і юридичну підтримку та оформили грошову допомогу. Працюємо далі! Херсонщина — це Україна!”, – зазначив Нісар Ахмад.
Нагадаємо,що Високопільська громада була звільнена у вересні 2022 року.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН