Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Високопіллі відбувся благодійний захід для родин з дітьми “З любов’ю до Херсонщини!” (відео)

У Деокуповане селище міського типу повертаються родини з дітьми, незважаючи на те, що чимало руйнувань у населеному пункті. Зібралися жителі Високопілля разом на травневі  заходи, організовані благодійниками, – повідомляє інформаційне видання “Український південь”.

 

У смт. Високопілля команда  Благодійний фонд «Support Kherson» та платформа Dity.Help провели благодійний розважальний захід для дітей Високопільської територіальної громади, продовжуючи серію заходів – «З любов’ю до Херсоншини».

 

 

 

Маленькі херсонці отримали подарунки та багато позитивних емоцій, завдяки програмі зіркових гостей та розваг від аніматорів. Крім того, передали батут та пуфи для облаштування дитячої зони відпочинку  Денис Жупник став ведучим, Андрій Кіше заспівав патріотичних пісень, а DJ Polinka створювала неймовірну атмосферу запальним музичним сетом протягом всього заходу“, – повідомили в Благодійному  фонді «Support Kherson».

Долучився і народний депутат України Сергій Козир.

 

Захід пройшов за підтримки – Всеукраїнська Асоціація Музичних Подій UAME та їх ініціативі Music Saves UA, а також Yana Kazarina.

 

“Разом вдалось зробити чергове яскраве свято для найменших! Навіть дорослі не змогли стримати сліз. Захід вийшли веселим та одночасно чуттєвим.  Знаходячись у постійному стресі, діти мають отримувати позитивні емоції. Тож ми маємо робити все можливе, аби малеча посміхалась якнайбільше. Нехай всі діти будуть щасливими у вільній Україні! Далі – більше!”, –  прокоментували Благодійному  фонді «Support Kherson».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН