Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Горностаївська громада на Херсонщині отримала сучасне обладнання для надання послуг населенню

Горностаївська територіальна громада, яка є членом Асоціація міст України на Херсонщині, завдяки благодійникам – громадській організації “Спільно ХАБ” та проєкту “Зміцнення громадської довіри”(USBI-4) отримала комп`ютерну техніку, яка вкрай потрібна в роботі та наданні послуг населенню, – повідомляє Херсонське  регіональне відділення Асоціації міст України.
Територіальна громада наразі перебуває в тимчасовій окупації, однак селищна військова адміністрація на підконтрольній Україні території працює для задоволення потреб жителів громади, яким вдалося евакуюватися. Щодня доводиться вирішувати нагальні питання, організовувати роботу, допомагаючи своїм мешканцям у найкритичніших ситуаціях.
Плануючи роботу та реальними кроками і спільними зусиллями наближаючи Перемогу.
– Окрема подяка Херсонській обласній та Каховській районній військовим адміністраціям за сприяння та організаційну роботу з міжнародними партнерами для привернення уваги до розв`язання нагальних проблем наших громад, у тому числі з майбутнього відновлення після деокупації, – зазначає начальник Горностаївської селищної ВА, селищний голова Дмитро Ляхно.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН