Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Новокаховської громади отримують соціальну допомогу

Звіт опублікувала Новокаховська міська військова адміністрація.

Міська влада забезпечує паливними брикетами деокупованих населених пунктів Новокаховської міської територіальної громади. Отримано та доставлено мешканцям смт. Козацьке та с. Веселе від наших постійних партнерів БФ «АДРА» свіжий хліб.

Призначено державну соціальну допомогу при народженні дитини, яке надійшло через сайт е-сервісу Мінсоцполітики. Забезпечено складання для отримання пенсійних виплат від органів ПФУ маломобільними мешканцями через уповноважених представників.

Опрацьовано та надіслано до Департаменту соціального розвитку ХОДА пакет документів мешканця Новокаховської громади для призначення матеріальної допомоги з обласного бюджету цивільним особам, члени сімей яких загинули, на території Новокаховської громади. Щоденно проводиться моніторинг та фіксація пошкоджених та зруйнованих об’єктів на території громади.

Крім цього, спеціалісти управління містобудування та архітектури Новокаховської міської ради взяли участь в он-лайн конференції з просторового планування «Діалогова платформа».

Центром надання адміністративних послуг забезпечено участь в онлайн-нараді з Управлінням інформаційних технологій обласної військової адміністрації та представниками ТОВ «Реноме-смарт» щодо відновлення та впровадження в роботі ЦНАП програмного комплексу «ЦНАП SQS (Smart-Quality-Service)».

Відділом з роботи зі звернення громадян Новокаховської міської військової адміністрації опрацьовано 95 запитів та 1 звернення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН