Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини спілкуються з підприємцями через комунікаційну платформу

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують працювати телефонні «гарячі лінії».

Інформацію з питань оподаткування та сплати податкових зобов’язань, декларування доходів громадян, надання адміністративних послуг, реєстрації РРО/ПРРО або режиму роботи податкової служби Херсонщини можна отримати з понеділка до п’ятниці, з 08:00 до 15:00, за номерами телефонів: 095 322 84 12, 095 149 49 90, 095 513 22 07, 050 278 63 85, 098 446 70 84.

Для оперативної взаємодії з представниками інститутів громадянського суспільства та бізнес-спільнотою функціонує Комунікаційна податкова платформа: kherson.ikc@tax.gov.ua.

Окрім цього, отримати розʼяснення з питань податкового спрямування можна в Контакт-центрі ДПС за телефоном «гарячої лінії» 0 800 501 007.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завжди відкрите до конструктивного діалогу з бізнесом. Водночас, з огляду на складну безпекову ситуацію рекомендуємо платникам податків для ознайомлення з податковими новаціями та отримання практичної фахової допомоги використовувати дистанційні засоби комунікації.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Читайте на сайті інформцаійного видання ” Український Південь”:

У Бериславському районі не вистачає лікарів: оприлюднено вільні вакансії на підприємствах

За програмою єВідновлення 500 українських родин вже придбали нові оселі за житлові сертифікати

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН