Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція фіксує наслідки обстрілів цивільної інфраструктури

На правобережжі Херсонщини поліція задокументувала 9 воєнних злочинів армії рф
Минулої доби війська рф здійснили 89 обстрілів правобережжя Херсонської області та випустили 390 снарядів із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків та БпЛА, – повідомляє Полція Херсонщини.
Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Садове, Інженерне, Берислав та Михайлівка. У населених пунктах пошкоджень зазнали будинки та автомобілі.
Внаслідок артилерійського обстрілу Михайлівки отримала поранення 89-річна жінка. Лікарі діагностували у неї травму живота та уламкове поранення спини.
У Бериславі військові рф скинули вибуховий пристрій із дрона на житловий квартал, внаслідок вибуху поранено 57-річного чоловіка. З мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги потерпілого госпіталізували до лікарні.
російська армія систематично обстрілювала Херсон. Окупанти гатили по житлових кварталах, завдаючи суттєвої шкоди мирним мешканцям та інфраструктурі міста. На місцях влучань працювали всі профільні служби.
За минулу добу поліція відреагувала на 133 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 9 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН