Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині формують список присяжних для Великоолександрівського та Нововоронцовського районного суду

Про це повідомили в Бериславській РДА.

Відповідно частини четвертої статті 64, статті 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Бериславська районна державна (військова) адміністрація оголошує набір кандидатів у присяжні Великоолександрівського районного суду Херсонської області та Нововоронцовського районного суду Херсонської області.

Мета: затвердити список присяжних Великоолександрівського районного суду Херсонської області у кількості 15 осіб, затвердити список присяжних Нововоронцовського районного суду Херсонської області у кількості 15 осіб.

Підстава: подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області від 31 травня 2023 №03-376/23.

Якщо Ви постійно проживаєте на території, на яку поширюється юрисдикція Великоолександрівського районного суду Херсонської області, або Нововоронцовського районного суду Херсонської області, та виявили бажання бути присяжним, просимо подати до 12 лютого 2024 року до Бериславської районної військової адміністрації наступні документи:

Власноручно написану заяву про включення до списку присяжних відповідного районного суду Херсонської області (див. зразок).

Ксерокопії паспорта громадянина України (1-4 сторінка та сторінка з інформацією про останнє місце проживання), або ксерокопію паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та довідку про реєстрацію місця проживання або місця перебування.

Документ, що підтверджує відсутність судимостей.

Документ, що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов’язків присяжного.

Автобіографію. Зразок заяви за посиланням: http://surl.li/inrxa У разі виникнення питань звертайтеся за номером телефону: (067) 828-07-57, або електронної адреси: dmytry2010@gmail.com

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Керівництво Бериславського медичного фахового коледжу провело онлайн-зустріч з батьками ліцеїстів

Виробник з Київщини поставляв засоби тактичної медицини у російські госпіталі на лівобережжі Херсонщини

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН