Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція документує наслідки ворожих обстрілів цивільної інфраструктури Херсонщини

 Минулої доби російська армія здійснила черговий акт терору проти мирного населення правобережжя Херсонщини. По населених пунктах Херсонського та Бериславського районів ворог гатив з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, авіації та БпЛА.
Від авіаційних атак армії рф потерпали Милове, Республіканець, Червоний Маяк та Зміївка. У цих населених пунктах пошкоджено щонайменше 12 приватних будинків, магазин та дорожнє покриття, – зазначає Поліція Херсонщини.
росіяни цілодобово наносили удари по різних районах Херсона, обстріли посилювалися вночі. Противник цілеспрямовано бив по об’єктах життєзабезпечення та житлових будинках, у місті пошкоджено газогони.
Вранці росіяни здійснили артилерійський обстріл Центрального району. У прибережній зоні смертельні поранення отримав 62-річний працівник об’єкту критичної інфраструктури. Відбулося влучання у ринок, там пошкоджено торгівельні кіоски, поранено 66-річного чоловіка.
У мікрорайоні Північний під час ворожого обстрілу снаряд влучив у приватний будинок, де в результаті загинула 48-річна та отримала поранення 82-річна жінки.
На місцях ворожих атак працювали всі профільні служби, надавали допомогу постраждалим, проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.
За минулу добу поліція відреагувала на 144 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 3 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН