Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі російські військові обстріляли модульне містечко

Про це повідомили в Бериславській РДА.

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Милівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – м.Берислав, с.Зміївка, с.Новоберислав, с.Качкарівка, с.Милове, с.Високе та с.Тягинка. Ворог завдавав авіаційного удару по с.Зміївка. Використовуючи безпілотні літальні апарати завдав удару по м.Берислав та с.Качкарівка, пошкоджено приватний транспортний засіб.

“Внаслідок ворожих артилерійських обстрілів у с.Тягинка пошкоджено житлові будинки. У с.Милове пошкоджено склад гуманітарної допомоги. Крім того, окупанти завдали удару безпілотними літальними апаратами типу “Shahed” по с.Високе. Пошкоджено адміністративну будівлю, житлові та модульні будинки мешканців. Через терористичні дії армії рф у с.Новоберислав 42-річний чоловік отримав поранення. Також у с.Високе поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє чоловіків 43 та 50 років. Пʼятеро людей, серед них 14-річний підліток, дістали контузії та гострі реакції на стрес”, – зазначили в Бериславській РДА.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

СБУ затримала у Києві власника агрохолдингу, який постачає продукти харчування для російських військових на лівобережжі Херсонщини

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН