Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові відмовляються від виконання наказів командирів щодо ведення штурмових дій в районі Кринок

В смугу оборони 28 мотострілецького полку 70 мотострілецької дивізії (поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області) прибули підрозділи 10 окремої бригади спеціального призначення зс рф, – повідомляє телеграм-канал оперативний ЗСУ.

Вони будуть посилювати 28 полк, так як той за останні місяці поніс великі втрати особового складу та техніки, а морально-психологічний стан його військовослужбовців перебуває на дуже низькому рівні. Зафіксовані численні випадки відмови від виконання наказів щодо ведення штурмових дій в районі Кринок.

Деякі російські пропагандисти навіть вважають 70 дивізію, до якої входить 28 полк, найгіршою у всій російські армії.

Очевидно, генерал Теплінський, який командує російський угрупуванням військ “Днепр” на цьому напрямку, за допомогою залучення спецпризначенців 10 бригади до штурмових дій намагається досягнути хоч якихось результатів в районі Кринок.

Але зважаючи на низьку мотивацію, слабку керованість та погану координацію дій російських підрозділів, всі зусилля невдахи-генерала приречені на провал. https://t.me/operativnoZSU

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Під час нічної атаки російських дронів в Одесі одна людина загинула, пошкоджено багатоквартирні будинки, припортовий термінал

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН