На кафедрі харчових технологій ХДАЕУ було проведено перший етап конкурсу студентських наукових робіт.
Засідання очолила Голова конкурсної комісії к.с.г.н., доцент завідувач кафедри Наталя НОВІКОВА., члени комісії – доценти Ольга СУМСЬКА та Ірина РЯПОЛОВА, наукові керівники конкурсних робіт – доценти Ніна РЕЗВИХ, Ольга ГОРАЧ, Оксана ДЗЮНДЗЯ.
Конкурс проводиться з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи.
Наукові роботи були представлені за напрямами: технологія хліба та хлібобулочних виробів, технологія молока і молочних продуктів, технологія кондитерських виробів, технологія виробництва безглютенових продуктів.
Всього було заслухано 8 робіт здобувачів вищої освіти, які були підготовлені членами гуртка «Харчовик – науковець».
Для участі у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”, рекомендовано роботи здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» 4 року навчання Олександри ВЕЛНЕЧУК, Вікторії ВЕЛНЕЧУК та 3 року навчання Анастасії ШЕРМАН та Лариси ЛАНЕВИЧ.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Учні Миролюбівського ліцею Білозерської громади взяли участь у профорієнтаційному заході
Студенти і викладачі ХДАЕУ проходили практикум із надання першої домедичної допомоги
Схожі публікації:
- У дендропарку херсонського вишу висадили дерева
- Ректор Херсонського вишу відвідав засідання спілки ректорів ЗВО України
- У херсонському виші відбудуться вибори ректора
- Благодійний фонд передав інструменти для відновлення херсонського вишу
- Херсонські виші долучилися до організації конференції, присвяченої повоєнному відновленню регіону