Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці сплатили понад 964 млн гривень податку на доходи фізичних осіб

За 10 місяців 2023 року до бюджету Херсонської міської територіальної громади зібрано 964,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

У загальних доходах бюджету надходження ПДФО склали 82,4 %.

Нагадаємо, що базова ставка ПДФО становить 18 відсотків. Об’єктом оподаткування резидентів є: загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід; доходи з джерела їх походження в Україні, які оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання); іноземні доходи, отримані за межами України. Об’єктом оподаткування нерезидентів є: загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід з джерела його походження в Україні; доходи з джерела їх походження в Україні, які оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання).

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вдячне всім сумлінним платникам податків, які забезпечують життєдіяльність територіальних громад.  Кожен платник податків повинен пам’ятати, що вчасно сплачені податкові зобов’язання – це внесок у перемогу України над окупантами.

Пресслужба Головного управління ДПС у        Херсонській         області,      Автономній  Республіці Крим та м. Севастополі

Читати на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Фінансові установи відновлюють роботу в Херсоні: відкрилося друге відділення “Укргазбанку”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН