Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Міжнародному інвестиційному форумі Херсонщину представила підприємиця Ірина Ніколаєва

Про це повідомила рина Ніколаєва, підприємиця, очільниця ГО “Спілка жінок Херсонщини”.
“Війну виграє економіка, битву виграє фронт, ми не відбудовуємо Україну, а трансформуємо її в інноваційний формат. Це лише декілька тез, які я винесла для себе з Міжнародного інвестиційного форуму INVESTinUA, на якому я була на вихідних, –   прокоментувала Ірина Ніколаєва, підприємиця,  очільниця ГО “Спілка жінок Херсонщини”.
Ключовим наративом впродовж заходу була підготовка прозорої звітності підприємств та готовність офіційно показувати всю структуру діяльності компанії.
“Адже ви маєте розуміти, що гроші не приходять просто так, гроші приходять до тих, хто має якісні інвестиційні проєкти. Тож дуже раджу зробити аудит вашої звітності найближчим часом, якщо ви плануєте залучення інвестиційних коштів Також важливу думку виділила для себе про те, що Україна має забезпечити свою безпеку не лише у військовому плані, а й в економічному”, – зазначила Ірина Ніколаєва.
Якщо ми станемо частиною глобальних ланцюгів постачання, наприклад в частині електротранспорту, то і заходити безпеки зі сторони міжнародних партнерів до нас будуть посилюватися.
“Я провела достатньо багато перемовин з представниками ПРООН, United Nations in Ukraine, GIZ, USAID, Європейської комісії на рахунок тенденцій грантових можливостей на 2024-25 роки, буду поступово з вами ділитися цією інформацією Інструментів для розвитку та масштабування українського бізнесу стає більше, але й підвищується рівень відповідальності.
Впевнена, що попереду на нас чекають великі зміни, але дуже важливо бути нам готовими до цих змін. Якщо б ви хотіли обговорити тему залучення фінансування у ваш бізнес, – я відкрита і чекаю на ваші запити”, – додала  очільниця ГО “Спілка жінок Херсонщини”.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН