Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнес-форум «Україна-Туреччина: партнерство без кордонів» відбувся у Херсоні

Про це на фейсбуці повідомляє Ірина Ніколаєва, яка очолює управління економіки і інвестицій у Херсонській міськраді:

Діалог між владою та підприємцями в Херсоні стає більш відкритим і теплішим, що продемонстрував сьогоднішній бізнес-форум «Україна-Туреччина: партнерство без кордонів»!

Захід відбувся у приміщенні морського культурного центру Херсонського морського торговельного порту. І скажу напевне: гостей приймати тут люблять та вміють!

Організатори форуму – ТОВ «Агропродукт-Херсон», Турецька асоціація виробників кормів «TÜRKİYEM-BİR», ТОВ «Херсонський Порт» – доклали максимум зусиль, щоб всі учасники заходу отримали максимум користі від кожного з блоків.

Обговорювалися питання харчової та агропереробної промисловості, розвитку портової інфраструктури. Гості активно цікавилися інвестиційними проєктами, відкриттям індустріальних парків, розвитком міжнародного партнерства.

Окремо відзначу рівень, на якому відбувався нетворкінг. Легко, відкрито та ефективно! Але це ще й заслуга учасників – підприємців, сільгоспвиробників, представників холдингів та держустанов. Кожен з них був налаштований на плідну співпрацю та рівноправний діалог, і бачив навколо виключно можливості. Впевнена, саме такий він – бізнес нового формату.

Муніципалітет на форумі представляли Роман Головня та Олександр Лук’яненко – в. о. заступників голови Колыхаев Игорь Херсонської міської ради.

Мені випала честь представляти Департамент економіки та інвестицій.

Чому для мене це важливо? Тому що Департамент приділяє особливу увагу і внутрішньому бізнесу, потенціальним інвесторам, і зовнішнім партнерам. Ми підтримуємо кожну ініціативу, всюди беремо участь, щоб напевне знати, про що говорять, що болить та до чого прагнуть підприємці, громада.

Нову команду міської ради характеризують гостинність, люб’язність та фаховість. Це команда людей, готових бути відкритими та допомагати. Таку славу має заслужити Херсон на вітчизняній та міжнародній аренах! Час викреслити з нашої історії останні місця в рейтингах економічних показників міст України.

І ми разом з вами це робимо. Крок за кроком!

Наступний – продовження співпраці з ТОВ «Херсонський Порт». Зустріч призначено, попереду – кілька цікавих проєктів!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН