Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївській громаді проходить опитування жителів щодо напрямків відновлення населених пунктів

Чорнобаївська сільська територіальна громада, яка є членом Асоціація міст України, закликає своїх мешканців та вимушених переселенців долучитися до генерування ідей відновлення населених пунктів громади, котрі постраждали від російської агресії.
Після деокупації правобережжя області, попри обстріли, люди повертаються додому.
Проте значна частина мешканців залишається за кордоном або в інших регіонах.
Однак кожен житель, де б він тимчасово не перебував через воєнні дії, має право на власну думку та бачення стратегії відновлення свого села.
Нагадаємо, що населені пункти саме цієї громади тривалий час перебували в ворожій окупації та постраждали через російську агресію.
Нині Чорнобаївська громада в співпраці з благодійниками розробила анкету, яка дозволяє мешканцям, зокрема і тим, хто тимчасово проживає за межами громади, висловити власні думки щодо перспектив відновлення своїх населених пунктів та які проєкти й ініціативи вони вважають важливими.
Така співпраця між владою та громадою є важливою у процесі планування відновлення постраждалих внаслідок війни громад, бо дає можливість усім мешканцям висловити свої пропозиції щодо майбутнього свого населеного пункту.
– Кожна ідея – крок до відновлення. Долучайтеся до ініціативи, висловлюйте свої ідеї та допоможіть спільно побудувати майбутнє. Ваша громада потребує вашої допомоги, і разом ми зробимо наші домівки кращими, ніж будь-коли, – зазначають ініціатори ідеї.
 Читайте на сайті інформаційного видання ” Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН