Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великоолександрівській громаді відбулося обговорення податкового законодавства

Відбулась двостороння робоча зустріч начальниць Великоолександрівської селищної військової адміністрації Наталії Корнієнко та Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Інни Легуші.

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо справляння майнових податків, своєчасність сплати податкових зобов’язань до бюджету громади, погашення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО, новацій податкового законодавства та дистанційного отримання інформаційно-довідкових послуг від податкової служби.

Нагадала Інна Легуша й про функціонування Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова» від ДПС України. Зокрема, що за допомогою цих сервісів громадяни мають можливість дізнатися про стан розрахунку з бюджетом, листуватися з ДПС, подавати звітність, ознайомитись з податковими повідомленням – рішеннями, сплатити нараховані суми тощо.

Також мова йшла про необхідність донесення до громадян інформації щодо ризиків і наслідків незадекларованої праці, правильності оформлення трудових відносин та реєстрації як суб’єкта господарювання осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність.

Наприкінці заходу посадовиці намітили аспекти подальшої співпраці.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

У Корсунці під Новою Каховкою російські військові розграбували та замінували дачі місцевих жителів

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН