Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ювенальні поліцейські Херсонщини провели інформаційні зустрічі з дітьми до Дня гідності та свободи

Сьогодні, 21 листопада, з нагоди відзначення Дня гідності та Свободи ювенальні поліцейські провели патріотичні зустрічі з дітьми, які проживають на деокупованій території Херсонської області, – повідомляє Поліція Херсонщини. 
Як розповів начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов, сьогодні ювенали вкотре зустрілися з дітьми та підлітками деокупованих населених пунктів Херсонської області. Зустрічі відбулися з нагоди відзначення Дня гідності та Свободи та 10-ї річниці революції Гідності. Усі заходи відбулися з урахуванням безпекової ситуації.
Під час зустрічей ювенали розповіли дітям про обставини подій, що відбулися 10 років тому, а саме – про обставини і причини початку Революції Гідності. Зокрема, поліцейські звернули увагу дітей на те, що Революція Гідності об’єднала мільйони українців, які усвідомили, що бути вільними і гідними насамперед означає бути відповідальними: за себе, за своїх близьких, за свою країну.
Також ювенали зазначили перед дітьми, що за національні цінності – Гідність та Свободу – наш народ боровся впродовж віків і нині відстоює незмінність європейського вектора розвитку України.
і нині відстоює незмінність європейського вектора розвитку України.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН