Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці попрощались з Євгеном Чернихом, який загинув на сході України

Сьогодні, 11 березня, в селі Райське, що в Новокаховській ОТГ на Херсонщині, прощались з воїном 57 ОМПБр Євгеном Чернихом, який загинув 8 березня в районі Водяного на Донеччині. У вантажівку, в якій він їхав разом з трьома військовослужбовцями, поцілили російські найманці з ПТКРС, повідомляє Online НК.

Провести воїна в останню путь зібрались односельці, бойові побратими Євгена зі складу 28 ОМБр, де він проходив службу за першим контрактом, та 57 ОМПБр, в яку пішов на службу в січні 2020 року.

Чин відспівування на родинному подвір’ї загиблого проводили священики Православної церкви України та військовий капелан 57 ОМПБр.

Скорботна процесія протягнулася на декількасот метрів.

На сільському кладовищі відбувся траурний мітинг.

Слова підтримки батькам загиблого висловили заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Вадим Чабан, заступник міського голови Нової Каховки Віктор Замковий, в.о. старости Райського старостинського округу Іван Коваль, заступник військового комісару Херсонської області полковник Анатолій Бондарук.

Під звуки троєкратного залпу з автоматів і спів Гімну України тіло Євгена Черниха опустили в могилу…

Пам’ять про воїна світла Євгена Черниха буде жити в пам’яті новокаховчан. Він став сьомим мешканцем нашої громади, який загинув в цій війні на сході України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН