Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На окупованій частині Херсонщини почастішали перевірки цифрової техніки, – Соболевський

Останні кілька днів на тимчасово окупованій території Херсонщини спостерігається значне збільшення кількості перевірок з метою виявлення мешканців з проукраїнською позицією, які допомагають ЗСУ чи СБУ, – повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської облради.

 

На жаль,  є інформація про затримання, причому людей, які не займалися такою діяльністю. Вони потрапили під «роздачу» за наявність контенту у своїх смартфонах, що повʼязаний з Україною загалом.

Прошу всіх, хто знаходиться зараз в тимчасовій окупації, зберігайте «інформаційну гігієну», не зберігайте на своїх смартфонах, планшетах та ноутбуках фото чи відео з військовослужбовцями Сил оборони України, а також медіа контент, який окупанти розглядають як антиросійський та екстремістський.

Теж саме стосується і зберігання контенту, що містить військову техніку окупантів та їх військовослужбовців. Також прошу всіх бути максимально обережними в приватному листуванні, тому що навіть слово «орк» може бути підставою для агресії з боку росіян. Тримаємось! Все буде Україна! Всі наші люди будуть вільними!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН