Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Краснодарському краї рф згорів цех з виробництва дронів – соцмережі

У Курганинську Краснодарського краю рф вщент вигорів цех з виробництва FPV-дронів, розташований поблизу військової частини. Місцеві пабліки заявили про  пожеж уна території військової частини проте насправді горіла інша будівля. Джерела російських Telegram-каналів повідомляють, що повністю вигорів цех, де робили дрони-камікадзе для ЗС рф, – повідомляє Інформаційний спротив.

Російські силовики тепер шукають тих, хто може бути причетним до спалаху в цеху. Місцеві кажуть, що чули звук, схожий на безпілотник, проте плутаються у своїх свідченнях. Військові ж неофіційно натякають, що може йтися про атаку новим типом безпілотників, які поки що не в змозі розпізнати ППО та системи РЕБ. Буквально днями така атака була здійснена на Тамбовський пороховий завод.

Джерела стверджують, що внаслідок пожежі згоріло понад сотню готових дронів. У будівлі була сигналізація, ніхто із персоналу не постраждав.

При цьому силовики розслідують НП за статтею “диверсія”. Наразі є дві версії про те, хто міг підпалити виробництво: українські диверсанти чи місцеві жителі. Втім, є і третя версія – мовляв, підпалили “конкуренти”. Справа в тому, що цех показував хороші показники щодо продуктивності, що викликало питання до інших подібних підприємств. Можливо, таким чином недоброзичливці вирішили стримати запал краснодарських ударників праці.

Втім, частина місцевих наполягає, що нібито причиною пожежі був безпілотник.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН