Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Києві відбувся благодійний захід на підтримку військових на херсонському напрямку

Про це повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
“Із задоволенням прийняв запрошення Лариси Польської долучитися до зустрічі херсонців в Києві. Поспілкувався з нашими людьми, згадали часи окупації, щиро пораділи річниці звільнення Херсону і обговорили наше майбутнє”, – написав Юрій Соболевський.
Фонд громади міста Херсон “Захист” виступив одним із організаторів цього заходу і поставив за благодійну мету зібрати донати на придбання аптечок з турнікетами для херсонців, щоб вони могли надати першу допомогу пораненим до приїзду швидкої.
“Обійми, сьозі радості від зустрічі, спогади і надії, розповіді про Херсон і підтримку херсонців, щемливі вірші і пісні… Я рада, що ті, хто покинув рідні краї за небезпеки, уникнувши підвалів і розстрільних списків, хто рятував своїх дітей і стареньких батьків, хворих родичів…хто, знаходячися далеко від рідного міста допомагає йому, об’єдналися в цей день по-особливому!”, –  зазначила   Лариса Польська,  очільниця Благодійного фонду “Захист”.
В результаті, 120 аптечок з турнікетами буде передано на Херсон.
“Звітую – з цими зборами, що ми здійснювали до цієї зустрічі, і сьогодні ми закупимо і передамо в Херсон 120 аптечок з турнікетами, усього на загальну суму 118 800 гривень!”, – додала Лариса Михайлівна.
Херсонці підтримують своїх – де б вони не були.
“Дякую Ларисі Польській за рішучі дії у допомозі місту. Ваша робота безцінна!”, – додав в дописі Юрій  Соболевський.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН