Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ринках Херсона проходять перевірки щодо незаконного продажу водних біоресурсів

 Херсонським рибоохоронним патрулем відповідно до розпорядження начальника Херсонської військової адміністрації від 11.06.2023 № 294 щоденно проводяться перевірки на ринках та місцях стихійної торгівлі в м. Херсона та Херсонської області щодо незаконного продажу водних біоресурсів.
У період з 23 по 26 жовтня на території Херсонської області рибпатрульними за фактами незаконного збуту риби складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 88 – 1 КУпАП та вилучено з продажу 52 кг водних біоресурсів, – повідомляє пресслужба Херсонського рибоохоронного патруля.
Так, 26 жовтня під час відпрацювання стихійного ринку у Суворовському районі м. Херсон зафіксовано факт порушення Правил придбання та збуту об’єктів тваринного світу.
Громадянин здійснював збут карася сріблястого та сома загальною вагою 48 кг без документів, що підтверджують їх походження.
Вчергове нагадуємо, що з метою недопущення спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь серед громадян у всіх водних об’єктах Херсонської області тимчасово, до закінчення надзвичайної ситуації, повністю заборонено промисловий і любительський вилов водних біоресурсів. Водночас на ринках та невстановлених місцях на території Херсонської області заборонена торгівля всіма видами водних біоресурсів.
Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Рибку інколи можна, звісно, купувати, але не завжди. Особисто я в останній час почав купувати лише здорову їжу, яка має багато корисних вітамінів на сайті https://ecovill.com.ua/ Хочу сказати, що вона доволі смачна. Всім рекомендую!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН