Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російська армія минулої доби нанесла авіаудари по мирних населених пунктах Херсонщини, є поранені

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Бургунка, Одрадокам’янка, Миколаївка, Ольгівка, Степанівка Херсонської області та Іванівка Миколаївської області. Ворожих артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Золота Балка, Херсон, Чорнобаївка Херсонської області, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Минула доба була неспокійною для Херсона.

За минулу добу 21 раз російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 83 снаряди. Ураження зафіксовані у Херсоні, Інженерному, Наддніпрянському, Садовому, Степанівці та Зеленівці, – повідомила Херсонська МВА.
“Вночі противник здійснив артилерійський обстріл Інженерного та Садового. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській МТГ постраждалих немає, – додав Роман Мрочко.
Проаналізували  ситуацію на Херсонщині і в обласній владі.
За минулу добу противник здійснив 97 обстрілів, випустивши 514 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, ЗУ-23-2, С60, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 40 снарядів, – повідомила Херсонська ОВА.
“російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу у Бериславському районі; підприємство у Херсонському районі; підприємство у Херсоні. Через російську агресію одна людина дістала поранення”, – повідомив Олександр Прокудін.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН