Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школярі взяли участь у майстер-класі німецької художниці

З 4 по 6 жовтня учениці 9 класу Ладченко Христина та Перунова Олександра взяли участь у дистанційній майстерні з малювання для мережі PASCH-шкіл України у співпраці з берлінською художницею Патрісією Тома”, – повідомили в Херсонському академічному ліцеї  імені О. Мішукова.
Захід був організованим Гете-Інститутом в рамках діяльності проєкту PASCH:
“Школи: партнери майбутнього” для учнів, що вивчають німецьку мову.
Діти мали змогу познайомитися з німецькою художницею, її роботами, сучасним німецьким мистецтвом, тенденціями німецької моди, а також творити самостійно під керівництвом мисткині. Художниця давала чіткі інструкції та конкретні інпути для творчості. Кожен учасник міг використати отримані знання для вираження свого внутрішнього світу за допомогою креативності.
На третій день готувалася проєктна робота з використанням різних матеріалів та технік. І нарешті – презентація робіт зі всіма учасниками, вчителями німецької мови з різних міст України та представниками Гете Інституту.
“Можна сміливо сказати, що цей захід допоміг мені не лише розвинути творчі здібності, а й поглибити свої комунікативні здібності з німецької мови”, – зазначила Олександра Перунова, учениця 9 класу.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН