Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З часу звільнення Херсона загинуло 8 працівників комунальних підприємств, – Мрочко

Армія рф атакує Херсон 24/7, але, попри це, у ньому продовжують жити люди! А це значить, що в їх оселях має бути вода, електрика, тепло холодної пори року.
Для херсонців, які залишаються у місті, і працюють колективи комунальних підприємств. Вони щодня сумлінно виконують свої обов’язки під постійними обстрілами – лагодять дроти, лікують пацієнтів, перевозять пасажирів тощо. І саме комунальники першими приходять на допомогу людям при ліквідації наслідків ворожих ударів!
“З моменту деокупації Херсона, з 11.11.2022 року, під час виконання службових обов’язків загинули 8 працівників комунальних підприємств! У зв’язку з цим було вирішено внести зміни до міської комплексної програми “Соціальний захист”. Згідно з ними рідні працівників підприємств, установ, організацій та закладів, де засновником є Херсонська міська рада, які загинули внаслідок російської агресії, отримують одноразову грошову допомогу розміром 500 тисяч гривень”, – повідомив Роман мрчоко, начальник Херсоснької МВА.
Членами сім’ї загиблого вважаються вдова/вдівець, діти. Якщо загиблий працівник не був одружений – батьки.
Заява на отримання одноразової адресної грошової допомоги пишеться протягом шести місяців з моменту отримання акту про нещасний випадок.
Зміни до програми діють з 11.11.2022 року!
Возможно, это изображение 9 человек и текст
Все реакции:

Ольга Цілинко, Сергій Перетятько и ещё 5

1 комментарий
Поделились: 1
Нравится

 

Комментировать
Поделиться

Ольга Цілинко

Боляче дякую.
  • Нравится

     

  • Ответить
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН