Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нове кадрове призначення заступника голови Херсонської облдержадміністрації прокоментував ректор ХДУ

Нове кадрове призначення прокоментував депутат Херсонської обласної ради,  ректор ХДУ Олександр Співаковський, зауваживши, що Володимир Клюцевський пережив 14 очільників області, працюючи в адміністрації в попередніх кадрових каденціях.
“Зазвичай втрати засмучують, але ця викликає позитивні думки. Ми втратили співробітника, доцента кафедри економіки, менеджменту та адміністрування факультету бізнесу і права Херсонського державного університету Володимир Клюцевський. Він звільнився. Але точно знаю, що не втратили друга та однодумця. Більше того, сподіваюсь, що саме Херсонщина, як то кажуть, знайшла. Адже пана Володимира призначено на посаду заступника начальника Херсонської обласної державної адміністрації. В цій установі він людина не нова, як він саме підрахував, пережив 14 очільників області, працюючи в адміністрації. Гідно прийняв ситуацію зі звільненням і продовжив працювати на державу та місцеве самоврядування в інших установах”, – написав Олександр Співаковський.
 В перші місяці війни володимир Клюцевський створив  в Івано-Франківську  хаб для ВПО, об’єднуючи жителів Херсонщини, які були змушені покинути рідний край.
“З теплотою згадую нашу зустріч влітку 2022 року, коли доля звела нас у Івано-Франківську. Крім викладацької діяльності Володимир Клюцевський ще й був координатором Херсонського ХАБу в Івано-Франківську. Ми проводили багато спільних заходів, адже херсонці завжди намагаються триматись разом та підтримувати один одного.
Бажаю успіхів, Володимир Іванович! Ви знаєте та любите Херсонщину, Херсонщина знає вас. Залишаємось на зв’язку. Упевнений, будемо співпрацювати й далі”, – додав у дописі Олександр Співаковський.
Возможно, это изображение 1 человек и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН