Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кочубеївській громаді відбувся захід для дітей «З любов’ю до Херсонщини»

Про це повідомили  в Кочубеївській сільській військовій адміністрації.
“«З любов’ю до Херсонщини»- прекрасний захід, який організували для діток Кочубеївської громади наші друзі-Благодійний фонд «Support Kherson» з партнерами Dity.Help та KRYLA.
Хоч на декілька годин наші діти були по справжньому щасливі та безтурботні. Аніматори розважали діток: танцювали під запальний сет Polina Pavlenko, малювали аквагримом, фотографувались, грали в різноманітні ігри, а виступ зіркових артистів Денис Жупник, Sofia Yegorova, ALEKSEEV не залишив байдужим ні малечу, ні дорослих”.  – написали в Кочубеївській громаді.
Приємним сюрпризом для присутніх стали подарунки: 14 планшетів та рюкзаків з канцелярським приладдям для першокласників, батут для діток громади.
Привітали гості й наших вчителів, подарувавши їм чудові набори, адже дійсно тільки велика людина може навчити маленьке серце.
“Адресуємо найщиріші слова подяки усім організаторам та зіркам, що знайшли час і приїхали подарувати свято дітям нашої громади. Час пройде, війна закінчиться, а ці спогади залишаться назавжди. Дякуємо вам за ваші добрі серця та за турботу про дітей Херсонщини.
Найбільше слів вдячності в цей день лунало для наших захисників та захисниць. Дякуючи вашій самопожертві, наші діти мають можливість навчатися та святкувати. І для нашої малечі «Слава Україні!»-не просто завчена фраза, вони дійсно розуміють хто є сьогодні Героями. І з яким дорослим виразом обличчя та гордістю вони відповідають «Героям слава!!!». Гордістю за те, що вони є продовжувачами великої, волелюбної нації, що вони є УКРАЇНЦЯМИ!!!
Слава ЗСУ!!!”, – подякували організаторам  заходу  в Кочубеївській громаді.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН