Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні поліцейські з дітками виготовили обереги для захисників та захисниць України

В Херсоні працівники ювенальної превенції разом із місцевими дітьми провели акцію до Дня захисників та захисниць України «Дякую за життя». Поліцейські запросили на зустріч військовослужбовця ЗСУ, говорили з хлопцями та дівчатами про мужнicть тa пaтpioтизм, пpo пoвaгу i любoв дo Бaтькiвщини.
Щоб зміцнити бойовий дух наших військових та підтримати їх, ювенали з дітками виготовили паперових янголів як символ міцного захисту для кожного воїна-захисника. На них хлопці й дівчата написали побажання бійцям, а потім виклали з пазлів карту України. Поліцейські спеціально сховали кілька пазлів, щоб трохи ускладнити завдання, але діти швидко впоралися з ним. Всі маленькі учасники одразу помітили, що не вистачає пазлу АР Крим, одразу повернули його на карту та сказали, що наші військові обов’язково повернуть усі тимчасово окуповані території.
Маленькі херсонці подякували військовим, які звільнили їх рідне місто, завдяки яким вони можуть жити і навчатися вдома, незважаючи на постійні російські обстріли. Діти упевнені, що Україна вистоїть і переможе завдяки її мужнім захисникам та захисницям.
Того ж дня працівники ювенальної превенції передали обереги з дитячими побажаннями військовим, які несуть службу на херсонському напрямку.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН