Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представниці Кочубеївської громади вивчали досвід підприємництва у Львові

Представниці Кочубеївської громади взяли участь в Майстерні #LED_BOOST, яка проходила у Львові.
Цього разу до заходу були долучені представники 20 громад-партнерок Програми USAID DOBRE із Миколаївської, Дніпропетровської, Чернігівської та Херсонської областей.
Фахівці та експерти Програми USAID DOBRE допомогли учасникам розширити їхні уявлення про підходи до сталого місцевого економічного розвитку та інструменти їх втілення. Також відвідали Центр підтримки підприємництва Львівської міської ради.
Не зважаючи на війну, зараз держава та міжнародні донори надають підтримку як для розвитку уже працюючого бізнесу так і для започаткування власної справи. Можливості є. Головне мати ціль, план як її реалізувати та велике бажання досягнути цієї цілі. Навіть не маючи власного суттєвого капіталу на початку, ви можете свою мрію зробити реальністю. Дуже хотілось би, щоб наші підприємці використовували можливості для розвитку свого бізнесу.
“Дякуємо Програмі USAID DOBRE за постійну підтримку та допомогу. За те, що не тільки екстренно реагує на всі виклики деокупованих громад, а ще й продовжує навчати та консультувати, а це якраз ті цінності, які не можливо знищити. Все буде DOBRE!!!”, – прокоментували в Кочубеївській громаді.
 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН