Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бібліотекарів Херсонщини привітали з професійним святом

Відбувся захід “Всеукраїнський день бібліотек: Знання, Культура, Незламність”
На заході була віддана належна шана та вдячність тим, хто робить важливу роботу в бібліотеках Херсонщини, чия праця і відданість освіті та культурі – це те, що допомагає нашому суспільству розвиватися та зростати.
Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін наголосив, що бібліотека – це не просто збірка книг, це синергія перемоги, місце, де народжується і зберігається наша духовність. Вона є місцем, де зустрічаються минуле, сучасне і майбутнє, де відбувається обмін знань і досвіду. Він привітав усіх працівників, які роблять важливу роботу з популяризації культури та освіти та допомагають відкривати для людей світ знань, що є надзвичайно важливим внеском у розвиток нашого українського суспільства.
Олександр Прокудін побажав працівникам бібліотечної галузі Херсонщини невичерпного ентузіазму, натхнення та успіхів у роботі, вручивши їм відзнаки до Всеукраїнського дня бібліотек: Почесні грамоти та Подяки голови Херсонської обласної державної адміністрації були відзначені працівники галузі.
З привітальним словом до шановного зібрання також звернулася директор Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації Віолетта Царькова, яка привітала усіх з професійним святом Всеукраїнського дня бібліотек та вручила відзнаки Херсонської обласної ради й Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації
Возможно, это изображение 24 человека и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН