Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ готується до зими, ліквідовуючи наслідки обстрілів

 Унаслідок обстрілів інфраструктура Херсонського державного університету зазнала чимало пошкоджень. Поступово працівники Херсонського державного університету ліквідовують наслідки.

Адже в результаті неодноразових ударів по місту мали вибиті вікна в головному корпусі та інших навчальних корпусах, гуртожитках ХДУ. Увесь цей час спільнота ХДУ отримувала допомогу від обласної військової адміністрації, справлялася власними силами, а також завдяки нашим партнерам, зокрема колегам з Миколаєва, які минулої зими також надали нам OSB-плити.

Днями університет отримав чергову партію будівельних матеріалів. Важливо максимально ліквідувати наслідки обстрілів ще до настання сезону дощів та приходу зими. Звернулися до місцевої влади, яка неодноразово приходила на допомогу в складних ситуаціях та ліквідації наслідків обстрілів.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський, проректор з фінансового-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник і співробітники херсонського офісу ХДУ висловлюють вдячність начальнику ХОВА Олександру Прокудіну, першому заступнику голови ХОР Юрію Соболевському та керівнику ХОКАРС Максиму Курчику за допомогу. А саме за надання OSB-плит, завдяки яким буде закрито пошкоджені вікна в одному з корпусів та у гуртожитку.

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН