Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У окупованій Каховці загарбники розграбували магазин медичного обладнання

Окупаційна влада продовжує розграбовувати підприємців, які не підтримали їх режим.
У тимчасово окупованому місті Каховка загарбники викрали із магазина “Медтехніка – весь інветар, роздаючи місцевим жителям, як благодійну допомогу, при цьому чітко запитуючи: чи є вони отримувачами паспорта країни-терористки рф.
Товар пізнав власник магазину Ігор Гарагуля, зазначивши:
– Мене іноді запитують чому я такий противник колишнього СРСР, який в моєму дитинстві “надав мені “ВСІ” можливості” навчатися, розвиватися і бути щасливим?!?
Зараз прихильники колишнього СРСР визнають росію державою яка відновить “ЦЕ” щастя” і ці щасливі прихильники радянщини, чи попросту говорячи – СОВКА, потраплять у їхній фантасмагоричний РАЙ …
До чого така моя приказка, запитаєте Ви мене друзі, та й читачі?!?
А до того, що Україна, як країна, вже більше 30 років живе самостійно, із своїми проблемами, зрадами, досягненнями, перемогами і всім іншим …. а от одного далекого дня, після Революції гідност в 2014 році в Україні розпочалася війна, яка отримала продовження 24 лютого 2022 року вже повномаштабним вторгненням по багатьом напрямкам нашої країни від “братської країни”, яка вирішила повернути нас в концтабір, де найголовнішою цінністю є відсутність особистих свобод людини, недоторканість приватної власності і безперешкодного рабство, побудоване на заміщені реальності маніпуляціями, пограбуванням, правовими безчинствами і безкарністтю за злочини.
Філія нашої Мережа Універсальних Медичних Магазинів Медтехніка МТА в місті Каховка протрималась нерозграбованою протягом майже 19 місяців, встигши за цей час попрацювати в окупації, стільки скільки могли із порахувпннями особистої безпеки наші дівчата Ольга та Світлана. І після агресивного пресінгу “нової влади” від р@шистської окупаційної влади, магазин був законсервований і зачинений із всіма залишками товару під “чесне слово” власника приміщення.
Майже 19 місяців пройшло – і  сталося те, чого ми як власники і всі адекватні колеги нашого великого колективу очікували кожен день – приміщення відкрили-взломали і розграбували, мабуть із словами, чи за допомогою папірців від окупантів із словом НАЦИОНАЛИЗИРОВАЛИ В ПОЛЬЗУ расейской педер@ції.
Дійсно трішечки радості додає той факт, що частина націоналізовано товару дійсно дійде до мешканців Каховки, які і не усвідомлюють всієї реальної брехні, але ж таки потребують допомоги у вигляді засобів реабілітації, товарів медичного призначення та домашньої медичної техніки і все це роздається під сугубо совковим слоганом:
ЗАБОТА О ПОЖИЛЫХ – ОБЯЗАННОСТЬ ОБЩЕСТВА И ГОСУДАРСТВА
і саме тому товарні залишки майже на пару мільйонів гривень філії нашої мережі МАГАЗИНІВ МЕДТЕХНІКА-МТА в місті Каховка стає основним постачальником “програми допомоги” новоприбулих “исконно русским землям” рашимткой педео@ції і далі цітіруємо офіційне сповіщення ТГ-каналу АДМИНИСТРАЦИИ КАХОВСКОГО МУНИЦИПАЛЬНОГО ОКРУГА:
ГКУ ХО “Каховкий комплексный центр социального обслуживания населения” получил ☝️ для своих подопечных очередную партию средств реабилитации, а именно трости нескольких вариаций, костыли двух видов, ходунки.
Ось так плграбування приватної власності яке гарно обгорнуте в благодійність і заботу будують і підтримує країну, яка тримається саме на всіх ціх цінностях і робить своїх рабів щасливими людьми.
МИ як засновники бізнесу і колектив співробітників які залишились вірними своїй рідній Українізвісно переживемо і впрораємось із всіма питаннями форс-мажорів, вирішеннями питань боргів перед Постачальниками і за оновленими планами дій, будемо розвивати свій бізнес спираючись на свою місію:
Допомагати людям вирішувати проблемами їхнього здоров’я, та здоров’я їхніх близьких та рідних.
І з впевненністю в те, що наша країна важко, тяжко і з війною, але рухається в напрямку побудови правової держави, де свобода і можливості людини до самореалізації є головним правилом і приватна власність є одною із важливих основ подальшого розвитку.
І закликаю:
Допомагайте Збройним силам України – це найкращій рецепт лікування хвороби на їм’я “совок”, чи р@шизм.
Слава Україні ♥️
Р.S. На фото де є маленькі міточкі, це місця де ми наклєювали на свої товари внутрішні штрих-коди для обліку і системи контролю продажу товарів в нашій МЕРЕЖІ МЕДТЕХНІКА-МТА.
Це наш товар %
Окупанти – вони, це %.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН