Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш та міжнародна компанія DataArt підписали меморандум про співпрацю

Ректор ХДУ Олександр Співаковський і Президент та генеральний директор компанії DataArt Євген Голанд підписали Меморандум про співпрацю між DataArt та Херсонським державним університетом.

«Нашій співпраці багато років, ми вдячні за ту допомогу та підтримку, яку маємо. Але зараз, усвідомлюючи всі виклики, та розуміючи спільні перспективи, ми упевнені у тому, що здатні більш системно підсилювати один одного у сфері розвитку освіти, науки та інформаційних технологій», – зазначив Олександр Співаковський.

За його словами сторони домовилися, що на базі DataArt будуть проходити виробничі та переддипломні практики наших здобувачі. Причому не тільки ІТ-спеціальностей. Залучатимуться студенти за напрямами, які потрібні компанії для створення, тестування та впровадження її продуктів.

«Будемо обмінюватись інформацією про нові завдання, розробки, дослідження у сфері інформаційних технологій, проводити спільні публічні заходи, продовжувати співпрацю у сферах неформальної та інформальної освіти…

Вдячний Євгену Голанду за довіру та підтримку, за приємні миттєвості спілкування, за зацікавленість у розвитку ІТ-сектору України. За роки співпраці стало цілком очевидно, що українські випускники конкурентні на ринку праці. А студенти Херсонського державного університету мають унікальну можливість ще під час навчання працювати у одній з кращих компаній світу. Причому робити це в Україні, адже у DataArt є офіси у багатьох містах нашої країни!

Тільки вперед!», – прокоментував Олександр Співаковський.

Нагадаємо, що на запрошення партнера та стейкхолдера міжнародної ІТ-компанії DataArt ректор ХДУ Олександр Співаковський перебуває з візитом у США. Він відвідав Нью-Йоркський офіс компанії та передав вітання від спільноти Херсонського державного університету фундаторам компанії Михайлу Зайцеву та Євгену Голанду, а також колегам і друзям з офісу.

Пресцентр 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН