Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Скадовська звернувся до колаборантів: тікайте, поки є можливість!

Усі російські пропагандистські канали активно показують завершення виборів. В кадрах люди, які говорять що «наконец-то мы можем выбирать и от нашего участия зависит наше будущее». Десятки, сотні людей Скадовської громади як віслюки яким тимчасово дали смачну морквину добровільно стають у вічне стійло і тягнуть за собою своїх близьких.
Яке майбутнє ви обираєте? Ви сподіваєтеся, що країна яку визнано країною терористом і країною агресором може вам забезпечити щасливе майбутнє?
Країна, яка живе під найбільшою у світі кількістю міжнародних санкцій, країна, президент якої не може виїхати до жодної цивілізованої демократичної країни світу, країна, яка приречена бути сировинним придатком, і лише за допомогою зброї та великих грошей поки що має можливість користуватися благами цивілізації.
Ви добровільно стаєте рабами недоімперіі, яка здатна експортувати лише брехню, зло і горе,
Ви говорите – як все тепер стало добре, не помічаючи тисяч розбитих життів, жахів війни, воєнних злочинів які творяться під триколорами, які ви з радістю демонструєте на відео.
Не думайте навіть на хвильку, що це забудеться. Ваш злочин закарбується кровною образою в кожній Українській сімʼї яка втратила у цій війні своїх рідних, свої домівки, своє мирне щасливе життя.
Тікайте, поки є можливість, бо сили оборони не будуть довго розбиратися.
Навряд чи ваші справи дійдуть до суду.
Ваша росія вже була навсегда у Харкові, Херсоні та інших звільнених українських містах. Росія традиційно оголошує «исконно рускими» території де задовго до створення самої росії вже жили люди і мали власну культуру та державність.
Хоча доля істини у цьому вислові є. Бо більшість території України це дійсно Руські землі які входили до складу Великої Київської Русі.
Але цього вашим дітям не будуть розповідати в окупаційних школах – там інша історія, і кожен день починається с «разговоров о важном» – з промивки мізків нашим дітям. У Скадовську тепер за спроби спілкуватися українською можна потрапити на підвал ( це розповідають мені очевидці). Ось така тепер ваша свобода, за яку ви голосуєте і записуєте такі радісні відео?
Ганьба вам – добровільні помічники окупантів.
Україна і весь світ переможе!
Олександр Яковлєв, Скадовський міський голова /Fb
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН