Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податкові надходження херсонців склали 2,8 мільярда гривень

З початку цього року представники бізнесу і мешканці Херсонщини сплатили до бюджетів усіх рівнів 2801,1 млн гривень податків і зборів. За словами в. о.  начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Андрія Яблоновського, від зазначеної суми 926,6 млн гривень спрямовано до державного бюджету, а 1874,5 млн гривень – до місцевих скарбниць регіону.

Зокрема, у серпні херсонські платники податків перерахували до бюджетів усіх рівнів 412,6 млн гривень, із них 272,7 млн гривень надійшли до бюджетів громад, решта 139,9 млн гривень – до державного бюджету.

Серед найбільших джерел наповнення бюджетів – податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, податок на додану вартість, єдиний податок та податок на прибуток.

На соціальні потреби роботодавці області сплатили 3845,3 млн гривень єдиного внеску.

Єдиного соціального внеску за серпень надійшло 691,9 млн гривень.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку кожному платнику податків за сумлінну працю в надважких умовах, сплату податкових зобов’язань та внесок у відновлення економіки нашої країни. Разом переможемо!

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН