Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині минулої доби загинули 2 людини, пошкоджено будинки, підприємство та електромережі

Під вогнем російської армії вкотре опинилося правобережжя Херсонщини, зокрема, населені пункти Бериславського та Херсонського районів. З реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА загарбницькі війська цілили по житлових будинках, об’єктах цивільної інфраструктури.
Напередодні ввечері артилерійським вогнем ворог накрив територію агропідприємства у Первомайському, де в той час працювала тракторна бригада. Смертельні поранення отримав 47-річний працівник, його 49-річний колега з мінно-вибуховою травмою та уламковими пораненнями госпіталізований до лікарні. Також пошкоджено автотранспорт та спецтехніку.
Військові рф скинули авіабомби на Тягинку в Бериславському та Веселе в Каховському районі.
У Херсоні ворожим вогнем вибиті вікна у квартирах багатоповерхівок, потрощені фасади будівель, пошкоджені лінії електропередач, побито дахові покриття у центрі міста, мікрорайонах “Корабел” та ХБК. З артилерії російські військові обстріляли прибережну зону Корабельного району, внаслідок влучання снаряду у помешкання загинув 33-річний чоловік. Вночі окупанти обстріляли центральну частину міста, поранені 69-річна жінка та 49-річний чоловік.
Слідчі поліції зафіксували наслідки російської агресії. За минулу добу поліція відреагувала на 248 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН