Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні незаконно продали житло матері загиблого воїна АТО

Оксана Григорюк, мати загиблого в АТО воїна Кирила Григорюка, розповіла на своїй сторінці у Фейсбук про те, що її житло було незаконно продане:

«Ти гідно прожив своє життя. Ти гідно завершив свій життєвий шлях, обравши замість спокійної та ситої Европи захист нашої рідної Батьківщини. Кляті промАцкальські сепари в Херсоні вирішили, що ти є їм загрозою, вже покійний.

Бо тільки відверті сепари могли вже через місяць після загибелі сина зняти його з реєстрації місця проживання (до речі, разом зі мною) та на сьогоднішній день вже тричі продати наше спільне з сином житло. Що ж. Найстрашніше в моєму житті це загибель СИНА. Все інше, що херсонські сепари, мені «приготували» мене тільки загортовує на подальшу боротьбу.

Ніколи в моєму житті «матеріальні цінності» не мали ані для мене, як і для мого сина, жодного значення. Проте є ПРИНЦИП. Цей принцип – ПОКАРАННЯ. Мій син казав: «Я буду воювати, поки не буде знищено останнього сепара». І я живу цим останні сім років. Допомагаючи українським військовим, аби останні слова мого сина якомога швидше стали дійсностю».

Нагадуємо, Кирило Григорюк, солдат Збройних сил України, загинув 4 вересня 2014 року під час російсько-української війни. Він повернувся з Іспанії спеціально для захисту рідної держави. «Український Південь» повідомлятиме про перебіг подій.

Позов адвоката до суду опублікувала Оксана Григорюк у коментарях під постом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН