Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ до магістратури за рахунок ваучерів від центрів зайнятості вступили 54 особи

Херсонський державний університет бере участь у державній програмі, що дозволяє безкоштовно вступити до магістратури за рахунок ваучерів від центру зайнятості. Пропонується 5 спеціальностей, фахівців з яких найбільше потребує Україна. Наразі в університеті підбили результати першого етапу вступу.

Під час ректорату було висвітлено питання підготовки договорів з вступниками, що навчатимуться за рахунок ваучерів, виданих Центрами зайнятості. Про це доповів проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник.

За інформацією проректора, договірним відділом ХДУ отримано вже 54 ваучери за 4 факультетами. Однак кількість ще не є остаточною, оскільки їх ще дотримують.

Так, наразі факультет психології, історії та соціології має найбільшу кількість – 40; педагогічний – 4; фізичного виховання та спорту – 7; комп’ютерних наук, фізики та математики – 3.

Щодо географії: це вступники з таких міст як Херсон, Львів, Івано-Франківськ тощо.

Як зазначила керівниця приймальної комісії ХДУ Надія Стародубець, другий етап вступу стаpтує з 4 вересня і триватиме до 22 вересня.

Усі деталі про умови, вимоги та процедуру вступу на навчання до ХДУ за рахунок ваучерів від Центру зайнятості можна прочитати за покликанням – https://www.kspu.edu/PublisherReader.aspx?newsId=17156

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН