Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція зафіксувала 9 воєнних злочинів російської армії проти мирного населення правобережжя Херсонщини за минулу добу

Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти Бериславського та Херсонського районів з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків, авіації та БпЛА. Ціллю атак росіян залишаються об’єкти цивільної інфраструктури, життєзабезпечення та житловий фонд.
російська армія вкотре завдала авіаційні удари по Ольгівці та Миколаївці, внаслідок вибухів пошкоджено щонайменше 6 будинків, на щастя, люди не постраждали.
Нині більшість жителів заради збереження життя виїхали якомога далі від небезпечної зони, адже у селах майже не лишилося житлових будинків, які б не зазнали пошкоджень або руйнувань.
Черговою жертвою російської агресії став 38-річний житель Микільського, який отримав тяжкі поранення 22 серпня після розриву ворожого снаряда.31 серпня чоловік помер у лікарні.
Біля Нової Кам’янки в полі на ворожій міні підірвався 62-річний водій трактора.
У чоловіка діагностували травми обличчя, тулуба та кінцівок, нині його життю нічого не загрожує.
Армія рф продовжує тероризувати цивільне населення Херсона та цілеспрямовано намагається знищити інфраструктуру міста, з різною інтенсивністю обстрілюючи його з артилерії та реактивних систем залпового вогню.
Минулої доби вибухи лунали у мікрорайонах Корабел та ХБК, центральній частині Херсона та прибережній зоні. Ворожими снарядами понівечені квартири у багатоповерхових будинках та приватні домоволодіння.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.
За минулу добу поліція відреагувала на 231 заяву і повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 9 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН